Algemeen

De vakantiewoning Calypso kan afgehuurd worden als Calypso Piccolo, geschikt voor 7 personen of als Calypso Massimo, geschikt voor 17 personen. Bij het huren van Calypso Massimo zijn er meer slaapkamers beschikbaar, elk voorzien van hun eigen douche en wastafel.

De vakantiewoning Calypso is zeer geschikt voor zowel gezinnen als grotere groepen. Door de eenvoudige uitbreiding van de capaciteit, kan de vakantiewoning onderdak bieden voor maximaal 7 personen of 17 personen.

De woonruimte is zowel voor gezinnen zeer aangenaam door de gezellige sfeer en toch biedt deze voldoende plaats voor de grotere groepen.

De vakantiewoning is aangepast voor rolstoelgebruikers en is voorzien van een afzonderlijk toilet en badkamer voor deze personen.

Buiten vind je er een mooi verhoogd terras en een aangename afgesloten tuin.

Ligging

Calypso is gelegen in het hartje van het pittoreske Westouter.

Je vindt er op wandelafstand tal van restaurantjes en terrasjes. Zowel de Rodeberg als de Zwarteberg bieden mooie locaties aan om de mooiste vakantiekiekjes te maken.

Ieper en Poperinge liggen beiden op een tiental minuutjes met de wagen. Net zoals meerdere WWI-memorials.

Adres:

Vakantiehuis Calypso
Schomminkelstraat 18
8954 Westouter

Indeling

Vakantiewoning Calypso beschikt over alle nodige nutsvoorzieningen en is daarnaast toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je vind er verschillende slaapkamers op de benedenverdieping en op de bovenverdiepingen. De vakantiewoning kan zowel grotere groepen tot 17 personen gemakkelijk accommoderen zonder in te boeten op de gezelligheid van de woning.

Gelijkvloers

KEUKEN
Alle nodige toestellen om jouw gerechten klaar te maken bevinden zich binnen handbereik. Je vindt er een grote oven en gasfornuis, koffiezet, vaatwas, microgolfoven. Dankzij de 2 koelkasten en hun vriesvak heb je voldoende plaats om zelfs voor de grootste groepen alles koel te bewaren.

EET- EN LEEFRUIMTE
In de vakantiewoning vind je alle moderne nutsvoorzieningen terug. Gratis wifi, een televisie met de voornaamste zenders, radio en dvd-speler. Dankzij de twee aaneenzetbare tafels van respectievelijk 8 en 12 personen kunnen zowel de grote als de kleinere groepen comfortabel en gezellig samenzitten.

SLAAPKAMERS
KAMER 1: 3 pers.
– 1x tweepersoonsbed en 1x eenpersoonsbed

KAMER 2: 2 pers.
– 2x eenpersoonsbed of 1x tweepersoonsbed

KAMER 3: 1 of 2 pers.
– 1x eenpersoonsbed of 1x tweepersoonsbed

SANITAIR
De benedenverdieping beschikt over 2 ruime badkamers met telkens een wastafel en een douche. Er zijn 2 afzonderlijke toiletten voorzien. 1 toilet en 1 badkamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers

TUIN
De woonruimte verleent je toegang tot de tuin. Ook op het verhoogd terras is er voldoende plaats om zelfs met de grootste groepen aangenaam te genieten van de zon tijdens de maaltijd. De volledig afgesloten tuin is de plek bij uitstek om kinderen of huisdieren te laten spelen. De glijbaan en de klimhelling zijn hier de grote trekpleisters.

Bovenverdiepingen

De bovenverdiepingen zijn enkel beschikbaar bij het afhuren van de vakantiewoning onder de formule Calypso Massimo. De bovenverdieping verleend toegang tot meerdere slaapkamers en toiletten. Alle slaapkamers op de bovenverdiepingen beschikken over een eigen douche en wastafel. Deze kamers kunnen in totaal 10 personen accommoderen.

1 STE VERDIEP
KAMER 4: 2 pers.
– 2x eenpersoonsbed of 1x tweepersoonsbed
– eigen douche en wastafel

KAMER 5: 2 pers.
– 1x tweepersoonsbed
– eigen douche en wastafel

KAMER 6: 2 pers.
– 1x tweepersoonsbed
– eigen douche en wastafel

Naast de kamers beschikt het eerste verdiep over 2 afzonderlijke toiletten

2 DE VERDIEP
KAMER 7: 4 pers.
– 2x eenpersoonsbed en 1x tweepersoonsbed
– eigen douche en wastafel

FAMILIEKAMERS
Er zijn 2 familiekamers waar de ouders afgezonderd slapen, zonder dat ze het rechtstreeks contact met de kinderen verliezen. Hiervoor is kamer 7 uitermate geschikt evenals kamer 4 & 5.

Kamer 4 & 5 kunnen samen als 1 grote kamer opgesteld worden. Dankzij het doordachte deurensysteem kunnen deze ofwel als afzonderlijke of als communicerende kamers met tussendeur worden gebruikt.

Grondplan

De benedenverdieping is toegankelijk zowel bij het huren van Calypso Piccolo als Calypso Massimo

De benedenverdieping van Calypso beschikt over sanitaire voorzieningen, ruime woonruimte en slaapgelegenheden voor max 7 personen. Rolstoelgebruikers kunnen hier van alle voorzieningen gebruik maken. Vanuit de eetplaats verkrijg je toegang tot het verhoogd terras en de tuin.

De bovenverdiepingen zijn enkel toegankelijk bij het huren van Calypso Massimo

De bovenverdiepingen verlenen toegang tot 4 extra kamers. Elk voorzien van een eigen wastafel en douche. Kamer 5 en 4 kunnen zowel gebruikt worden als afzonderlijke kamers of als 1 grote communicerende familiekamer.