Algemeen

De vakantiewoning Caracole kan sinds kort ook afgehuurd worden voor gezinnen tot 8 personen aan een voordelig tarief. De vakantiewoning kan tot en met 16 personen huizen.

De vakantiewoning Caracole is zeer geschikt voor grotere gezinnen. Dankzij de gezellige woonruimte en de afgezonderde speelruimte kan iedereen te volste genieten van het verblijf. Het huis dient als een uitstekend vertrekpunt voor vele wandel- en fietstochten.

Het verblijf beschikt over tal van kamers van verschillende capaciteit. Zo vind je er familiekamers voor de ouders en de kinderen. of kamers met enkel 1 dubbelbed.

Buiten vind je er een overdekt terras en een naast de afgezonderde speelruimte kunnen de kinderen spelen in de grote tuin.

Ligging

Caracole is gelegen net buiten het centrum van het pittoreske Westouter. Je vindt er op wandelafstand tal van restaurantjes en terrasjes. Zowel de Rodeberg als de Zwarteberg bieden mooie locaties aan om de mooiste vakantiekiekjes te maken.

Ieper en Poperinge liggen beiden op een tiental minuutjes met de wagen. Net zoals meerdere WWI-memorials.

Adres:

Vakantiehuis Caracole
Blauwepoortstraat 21
8954 Westouter

Indeling

Vakantiewoning Caracole beschikt over alle nodige nutsvoorzieningen en is uitermate geschikt voor grote als kleinere gezinnen. Je vind er verschillende slaapkamers met verschillende capaciteiten, van 1 dubbelbed tot kamers voor 4 personen De vakantiewoning kan zowel grotere groepen tot 16 personen gemakkelijk accommoderen zonder in te boeten op de gezelligheid van de woning.

Gelijkvloers

KEUKEN
Alle nodige toestellen om jou gerechten klaar te maken zitten binnen handbereik. Je vindt er een grote oven en gasfornuis, koffiezet, vaatwas, microgolfoven. Dankzij de 2 koelkasten en het vriesvak heb je voldoende plaats om zelfs voor de grootste groepen alles koel te bewaren.

EET- EN LEEFRUIMTE
In de vakantiewoning vind je alle moderne nutsvoorzieningen terug. Gratis wifi, een televisie met de voornaamste zenders, radio en dvd-speler. Dankzij de herschikbare tafels kunnen zowel de grote als de kleinere groepen comfortabel en gezellig samenzitten.

SANITAIR
De benedenverdieping beschikt over 3 badkamers met telkens een wastafel en een moderne douche. Er zijn 2 afzonderlijke toiletten voorzien.

TUIN
Via de woonruimte verkrijg je toegang tot het overdekt terras en de tuin. De grote tuin dient als uitstekende plaats om een potje te voetballen, een klein tafeltennistoernooi te organiseren of uren te schommelen.
Onder het overdekt terras vind je een barbecue voldoende groot om alle hongerige magen te stillen.

SPEELRUIMTE
Naast de woning, in de tuin, bevindt zich de afgezonderde speelruimte. De kinderen kunnen zich er een weg banen door het fictief stratenplan op de vloer. Kunnen er de grootste bergen beklimmen op de klimmuur en zich veilig laten vallen op de valmat. Dankzij de extra televisie in deze ruimte kunnen ze ook rustig genieten van de luidruchtigste tekenfilms.

Bovenverdiep

Alle kamers bevinden zich op het bovenverdiep. Bij het afhuren van Caracole Piccolo worden er enkele kamers afgesloten. Dit zorgt voor op zijn beurt voor een vermindering van de maximale capaciteit.

KAMER 1: 3 pers.
– 1x hoogslaper (eenpersoonsbed)
– 2x eenpersoonsbed

KAMER 2: 2 pers.
– 1x tweepersoonsbed
– 1x kinderbed

KAMER 3: 4 pers.
– 1x tweepersoonsbed
– 2x eenpersoonsbed

KAMER 4: 2 pers.
1x tweepersoonsbed

KAMER 5: 2 pers.
– 1x stapelbed (eenpersoonsbed)

KAMER 6: 3 pers.
– 1x stapelbed (eenpersoonsbed)
– 1x eenpersoonsbed

Naast de kamers beschikt het eerste verdiep over 1 afzonderlijk toilet

FAMILIEKAMERS
Er zijn meerdere familiekamers waar de ouders dicht van de kinderen kunnen slapen.

Grondplan

De benedenverdieping beschikt over alle nodige faciliteiten.

De benedenverdieping van Caracole beschikt over 3 badkamers, 2 toiletten, een volledig ingerichte keuken met berging, het salon en de Eetruimte. Via de dubbele deur verkrijg je toegang tot het overdekt terras

Alle slaapkamers bevinden zich op het bovenverdiep

De vakantiewoning beschikt over 6 kamers. In kamer 1 vind je een hoogslaper. Kamer 5 en 6 beschikken beide over een stapelbed.